Regie
George Clooney
Duur
105 minuten
Jaar
2017
Taal
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Kijkwijzer
  • Let op met kinderen tot 16 jaar
  • Geweld
  • Angst
  • Grof taalgebruik

Suburbicon

Speeldata

Verwacht

LAATSTE WEEK - Welkom in Suburbicon: een Amerikaans voorstadje met prachtige huizen, smetteloze tuintjes en keurige gezinnen. Vader Gardner Lodge (Matt Damon) en zijn vrouw Rose (Julianne Moore) wonen hier met hun 10-jarige zoontje Nicky.

Wanneer ze op een dag te maken krijgen met een gewelddadige overval, blijkt dit modelgezin een groot geheim te verbergen. Chantage, verraad en wraak nemen al snel de overhand in Suburbicon. Tot wat zijn modelburgers in staat wanneer ze in het nauw worden gedreven? Suburbicon is het even hilarische als absurde antwoord.

Gevierd acteur en regisseur George Clooney neemt opnieuw plaats in de regiestoel voor deze ingenieuze thriller met een scenario van niemand minder dan de broers Joel en Ethan Coen. Matt Damon, Julianne Moore en Oscar Isaac leiden een sterrencast in een productie van Joel Silver (The Matrix, V for Vendetta) en Teddy Schwarzman (The Imitation Game).

Met korting naar het theater? Met uw Suburbicon filmkaartje heeft u recht op maar liefst 50% korting op diverse voorstellingen in Natlab. Meer informatie over deze actie vindt u hier.

IN DE PERS
VPRO Cinema ★★★
'Ambitieuze bewerking van oud script Coen Brothers'
The Independent ★★★★★
'Clooneys beste film tot nu toe'

Programma

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.