Regie
Mischa Kamp
Cast
Floris Bosma, Georgiefa Boomdijk, Maurtis Delchot, Tyra Koning, Glen Faria, Liesbeth Peroti, Kenny B.
Duur
96 minuten
Jaar
2017
Taal
Nederlands gesproken
Kijkwijzer
  • Alle leeftijden

Sing Song

Speeldata

Verwacht

LAATSTE WEEK - Als de 16-jarige Jasmine de kans krijgt om mee te doen aan een song-contest in Suriname, grijpt zij deze met beide handen aan. Niet alleen om te zingen maar vooral om meer te weten te komen over haar moeder.

Die heeft ze niet meer gezien sinds ze als peuter met haar vader uit Suriname is vertrokken. Omdat haar vader niets meer met Suriname te maken wil hebben, gaat ze stiekem samen met gitarist Stijn (17) naar haar exotische geboorteland. Hij om muziek te maken en de wedstrijd te winnen. Zij ook om haar moeder te vinden, maar dat weet verder niemand.

Eenmaal daar aangekomen komt ze voor onaangename verrassingen te staan. Met de zoektocht naar haar moeder werkt ze zich in de nesten. Daarmee komt niet alleen haar deelname aan de song-contest maar ook haar vriendschap met Stijn op het spel te staan.

Alles lijkt verloren, tot ze wordt overvallen door een ontdekking die alles op zijn kop zet. Ze besluit het spoor te volgen dat haar diep het binnenland van Suriname in voert en ze hoopt daar te vinden waar ze al die tijd naar heeft verlangd.

In de pers:

★★★★ Het Parool
'Ademt zorgvuldigheid en aandacht'

★★★★ VPRO Cinema
'Volwassen jeugdfilm'

★★★★ De Volkskrant
'Hartstochtelijke liefdesbrief aan Suriname'

Programma

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.