Regie
Arne Lindtner Næss
Duur
83 minuten
Jaar
2017
Taal
Nederlands gesproken
Kijkwijzer
  • Alle leeftijden

Casper en Emma de bergen in

Speeldata

Verwacht

De beste vriendjes Casper en Emma gaan op vakantie in de Noorse bergen, waar Casper probeert Emma's moeder te koppelen aan een nieuwe vriend.

Het is vakantie en Casper en Emma staan te trappelen om met hun knuffels, Welpje en Mevrouw Konijn, op reis te gaan. Caspers vader heeft een avontuurlijk verblijf geboekt in een park in de bergen, ver van de bewoonde wereld. Niet alleen Caspers ouders gaan mee, maar ook Emma’s moeder en Aksel, een goede vriend van Caspers vader. Casper vindt het zielig voor Emma dat ze haar vader zo mist en hoopt dat haar moeder en Aksel verliefd op elkaar worden. Dan zou Emma weer een perfect gezin hebben. Maar helaas: de vonk tussen Aksel en Emma’s moeder slaat niet over. Casper blijft hardnekkig proberen de twee te koppelen, maar neemt daarbij steeds meer risico’s. En dat in de woeste natuur van Noorwegen; als dat maar goed afloopt...

Met stopmotionworkshop!
Elke woensdagochtend in de zomervakantie organiseren we bij de film Casper & Emma de bergen in een workshop waarin we met elkaar een stopmotion filmpje gaan maken. Deze workshop is geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar, begint na afloop van de film en duurt ongeveer een uur. Doe je ook mee?

Programma

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.