ma 2 mrt 20:00

STADSGESPREK: DE VDMA ONTWIKKELING

Architectuurcentrum Eindhoven i.s.m. Natlab
2 mrt
20:00
  • ma 2 mrt
    20:00
    Auditorium

Afgelopen november maakte de gemeente bekend dat Being Development het VDMA-terrein mag ontwikkelen. De gemeente had de keuze uit drie ambitieuze en bijzonder boeiende plannen. Want naast het winnende concept van Being Development waren er plannen van de ontwikkelaars Synchroon en ABC/MOOI/Focus Real Estate.

Architectuurcentrum Eindhoven heeft alle deelnemende partijen bereid gevonden om de plannen te komen toelichten tijdens een publiek stadsgesprek over deze bijzondere plek in Eindhoven. Niet om de competitie nog eens over te doen, maar als leermoment. Alle partijen hebben veel tijd, energie en creativiteit gestoken in de visie- en planvorming.

Hoe zien zij de ontwikkelingen in een stad als Eindhoven? Welke mobiliteitsoplossingen zijn er verkend? Welke bouwtechnologieën zijn er voorgesteld? Hoe zijn de plannen ingebed in het stedelijke weefsel van de stad? Zo maar een paar vragen die deze avond zullen worden besproken. Kortom, een inspirerende avond over de toekomst van een bijzondere plek in een ambitieuze stad als Eindhoven.

Het stadsgesprek is gratis toegankelijk, maar je hebt wel een kaartje nodig.
BESTEL TICKET