zo 26 jan - zo 9 feb

Monstri.

Marius Olteanu
  • Let op met kinderen tot 12 jaar
  • Seks
  • Grof taalgebruik
26
jan
-
9
feb

Dana en Arthur zijn al bijna tien jaar samen. Voor de buitenwereld lijkt het een gelukkig stel, maar ze zijn in de loop der jaren uit elkaar gegroeid.

ENGLISH BELOW

Dana zoekt het in vluchtige ontmoetingen met vreemden en Arthur is druk met daten op zijn Grindr App. In drie vernuftige hoofdstukken wordt toegewerkt naar de beslissing of loslaten niet het grootste bewijs van hun liefde is. Het eerste deel volgt Dana die in Boekarest aankomt van een reis. Ze draalt met naar huis gaan. Komt dit doordat ze net een nieuw appartement hebben en hun oude appartement ook nog bezitten, of omdat ze geen zin heeft naar huis te gaan? In het tweede deel gaat het om Arthur die op zoek is naar zijn seksuele identiteit. Als Dana op reis is, houdt hij zich vooral bezig met daten op zijn Grindr App. In het derde deel zijn ze samen en wordt duidelijk of er nog toekomst in hun relatie zit...

Regie
Marius Marius Olteanu
Cast
Hier: Alexandru Potocean, Cristian Popa, Judith State
Speelduur
117 min
Jaar
2019
Land
Roemenië
Taal
Roemeens, Ondertiteling:Nederlands
  • Let op met kinderen tot 12 jaar
  • Seks
  • Grof taalgebruik

Deze film zie je ook thuis via

Direct naar de film!
Huh?! Wat is Picl?

ONDERDEEL VAN:
GAY FILM SPECIAL

ENGLISH

This movie is in Romanian.

Divided into three chapters, Monstri tells the story of a married couple by following them for 24 hours. This layered drama is both a personal story about a complex relationship and a critical look at the expectations placed on people within contemporary Romanian society.