za 7 dec 14:00

De Grote Boze Vos

Benjamin Renner, Patrick Imbert
7 dec
14:00

Wie is er bang voor De Grote Boze Vos? Niemand lijkt het wel...

English below

Op en rond een boerderij op het platteland spelen zich drie hilarische verhalen af, die de dieren voor grote uitdagingen stelt. Zo verschijnt er een vleugellamme ooievaar op het erf en komen een eend en een konijn een baby afleveren. De listige vos lust wel een eitje, maar moet hij ook de kuikens grootbrengen? En wie bezorgt de dieren met kerst een cadeautje?

Schaamteloos grappig en uitgelaten, maar liefdevol geanimeerd met verbluffend vakmanschap en perfecte timing. Zorgeloos schateren!

De Grote Boze Vos is de nieuwe film van Benjamin Renner, die eerder de Oscar-genomineerde en het Cinekid prijswinnende Ernest en Célestine maakte. Voor dit nieuwe project vertaalde hij zijn zelf geschreven prentenboek met dezelfde titel naar het grote scherm.

Regie
Benjamin Renner
Speelduur
84 min
Jaar
2017
Land
België/Frankrijk
Taal
Nederlands, Ondertiteling:Nederlands
  • Niet schadelijk / alle leeftijden
ONDERDEEL VAN:
JEUGDFILMS

ENGLISH

This movie is in Dutch. 

The countryside isn’t always as calm and peaceful as it’s made out to be, and the animals on this farm are particularly agitated: a fox who mothers a family of chicks, a rabbit who plays the stork, and a duck who wants to be Santa Claus. If you think life in the country is a walk in the park, think again.