Wim Daniëls

Wim Daniëls

Regie
Wim Daniëls
Duur
90 minuten
Jaar
2017
Kijkwijzer

Boekie Night

Speeldata

Kies een dag en tijd:
datum v.a. 09:00 v.a. 12:00 v.a. 15:00 v.a. 18:30 v.a. 20:30
di 8 mei       20:00  

De enige echte Eindhovense literaire boekentalkshow.

Schrijver en columnist Wim Daniëls verzorgt in samenwerking met Boekhandel Van Piere en ons de maandelijkse Boekie Night. Hij verwelkomt schrijvers, dichters, lezers, uitgevers, studenten, scholieren, boekhandelaren en boekliefhebbers in onze Podiumzaal voor een avondvullend programma rondom boeken en lezen. Iedereen die van boeken houdt, is welkom op de Boekie Nights.

Het programma begint om 20.00 uur, maar tijdens de inloop vanaf 19.30 uur is er al live muziek dus kom gerust lekker op tijd!

Op 8 mei  ontvangen we tijdens Boekie Night de volgende gasten:

- Aafke Romeijn zingt, schrijft, twittert en blogt over politiek, feminisme, haar kat Henk en pulp-tv. Ze is nooit bang om het achterste van haar tong te laten zien. In april 2018 komt haar debuutroman Concept M uit bij De Arbeiderspers. In mei komt ze daarover vertellen bij Boekie Night.

- Christine Otten is schrijver en journalist. Ze brak door in 2004 met de grote roman De laatste dichters en We hadden liefde we hadden wapens. Als journalist was ze onder meer werkzaam voor De Groene Amsterdammer en Vrij Nederland. In januari verscheen haar nieuwe boek Als ik naar jou kijk, zie ik mezelf. 

Het muzikaal programma wordt verzorgd door Stanza.

  

 

 

Programma

Er is iets misgegaan met het laden van dit evenement. Probeer het later nogmaals.