Richard Says Goodbye

Wayne Roberts
20
aug
-
21
aug

Een professor aan de universiteit (Johnny Depp) besluit zijn leven radicaal om te gooien als hij hoort dat hij terminaal ziek is. Een ontroerende film met een vleugje duistere humor en sarcasme.

English below

Richard (Johnny Depp) is professor aan de universiteit. Wanneer hij hoort dat hij terminaal ziek is, besluit hij dit niet te delen, maar in zijn hoofd gaat er een knop om: hij zal vanaf nu optimaal genieten van de rest van zijn leven. Dit leidt tot ontroerende, bizarre maar ook roekeloze situaties met zijn vrouw (Rosemarie DeWitt), beste vriend (Danny Huston) en zijn studenten. Met duistere humor en de nodige dosis sarcasme treedt Richard zijn laatste levensfase binnen. Is Richard gek geworden of is hij een inspiratie voor allen?

Regie
Wayne Roberts
Cast
Johnny Depp, Rosemarie DeWitt, Danny Huston, Zoey Deutch, Odessa Young, Ron Livinston
Speelduur
92 min
Jaar
2018
Land
Verenigde Staten
Taal
Engels, Ondertiteling:Nederlands
  • Let op met kinderen tot 12 jaar
  • Seks
  • Drugs- en/of alcoholmisbruik
  • Discriminatie
  • Grof taalgebruik
Onderdeel van:
Movies in English

English

After learning about his terminal diagnosis, a college professor decides to live his life to the fullest by drinking, smoking and expressing real thoughts for the people around him. While going through the stages, he come to terms with the great truth of his life as he mends broken relationships, embraces the people in his life and learns to ignite his inner good spirit.