Nous finirons ensemble

Guillaume Canet
19 jun
-
26 jun
Data & tickets

Nous finirons ensemble is de nieuwe film van regisseur en acteur Guillaume Canet en het vervolg op de Franse bioscoophit Les petits mouchoirs (2010). Opnieum met o.a. oscarwinnares Marion Cotillard (De rouille et d'os, Inception), François Cluzet (Intouchables), Gilles Lellouche (Paris), Laurent Lafitte (Elle) en Benoît Magimel (La pianiste).

Les petits mouchoirs zagen we hoe Max en zijn vrouw Véro met hun vrienden gezamenlijk vakantie vieren in hun prachtige strandhuis. Voor Nous finirons ensemble keert de originele sterrencast terug voor een grote reünie.

De vriendengroep, inmiddels de veertig gepasseerd, wil Max verrassen voor zijn verjaardag en trekt opnieuw naar het prachtige Zuid-Frankrijk. De verrassing is compleet, maar het onthaal wat minder…

Door een ruzie tussen Max en Eric hebben ze elkaar al jaren niet gezien en is niemand zich bewust van de benarde situatie waarin Max zich bevindt. In een poging tot verzoening weet Eric de reünie te redden. Toch komen er ook deze vakantie geheimen aan het licht en worden de vriendschappen op de proef gesteld.

Regie
Guillaume Guillaume Canet
Cast
François Cluzet, Marion Cotillard, Pascale Arbillot, Clémentine Baert, Gilles Lellouche, Laurent Lafitte, Valérie Bonneton, José Garcia, Benoît Magimel
Speelduur
135 min
Jaar
2019
Land
Frankrijk
Taal
Frans, Ondertiteling:Nederlands
  • Let op met kinderen tot 12 jaar
  • Angst
  • Drugs- en/of alcoholmisbruik
  • Grof taalgebruik