Jeugdtheater

Wachten op Kado - 4+

Sinterklaasvoorstelling TG Graasland
20 nov
-
27 nov
Data & tickets

Terwijl wij pepernoten eten, wortels in onze schoen stoppen en ons best doen op Sinterklaasliedjes, werken een stukje verderop twee mannen hard door. Zij vullen dozen met kadoos, alles volgens protocol. 

De kado-machine spuwt stipt op tijd presentjes, klaar om ingepakt en afgevinkt te worden. Het is de drukste tijd van het jaar. Hoor de wind waait door de bomen. Er mag niks misgaan, maar dan stokt de machine.

Het enige dat eruit komt is stof en een vreemd geluid. Maar dat is moeilijk in te pakken… Dit hebben de mannen nog nooit meegemaakt. Wat moeten ze doen? Staat er iets over in de handleiding? Moeten ze wachten op kado’s? Tegen alle bedrijfsregels in nemen ze, onzeker maar doelbewust, het heft in eigen hand. Als de kado’s niet naar hen komen, dan komen zij wel naar de kado’s. En er is haast bij, het heerlijk avondje komt eraan...

Supergrappig theater in de spannendste tijd van het jaar. Pas op: je ouders en grootouders lachen net zo hard mee.

Tg Graasland bestaat uit Emiel de Jong (bekend van cabaretduo ‘Schudden’) en Harold Schraven. Het gezelschap maakt voorstellingen waarbij het toneelbeeld je in een andere wereld zet, waar tekst zoveel mogelijk wordt gemeden.
 

 

Onderdeel van:
Jeugdtheater
Jeugdtheater

Credits

Spel & concept: Emiel de Jong (Schudden), Harold Schraven, Rutger Buiter (Vis à Vis)