vr 17 apr 20:30

Wolven Huilen Niet Alleen

Frascati Producties / Charli Chung
17 apr
20:30
  • vr 17 apr
    20:30
    Podiumzaal

Geïnspireerd op de geruchtmakende documentaire The Wolfpack, maar ook op het werk van Quentin Tarantino en zelfs Kaspar van Peter Handke maakt Charli Chung theater over vriendschap, rivaliteit, de naakte waarheid en opgroeien against all odds.

Zes broers – Bhagavan, Mukunda, Krsna, Jagadisa, Narayana & Govinda – worden vijftien jaar lang door hun ouders binnen gehouden. Ze groeien op met de 5000 dvd’s van hun vader: Reservoir DogsThe Lord of the RingsThe Dark Knight. Uit cornflakesdozen en yogamatten bouwen ze filmsets en spelen hun favoriete films scène voor scène na.

Geïnspireerd op de documentaire The Wolfpack (Crystal Moselle, 2015), maar ook de vele films die de broers met elkaar naspeelden, maakt regisseur Charli Chung een stuk over vrijheid, broederschap, nostalgie, verbeelding en opgroeien against all odds. Kan je met fantasie de werkelijkheid te lijf gaan?

De Italiaans-Nederlandse Charli Chung (1995) is talig, energiek en schaamteloos romantisch. Met zowel nieuwe als bestaande teksten ontwikkelt hij eigentijds repertoire waarbij zijn acteurs centraal staan. Tragische, overdadige maar altijd liefdevolle portretten over de complexiteit van het mens-zijn.

Charli Chung studeerde in 2017 af aan de Regie Opleiding van de Toneelacademie Maastricht met The Dreamers. Daarna maakte hij bij Frascati Producties what we talk about when we talk about love (2017), Bij jou begin ik (genomineerd voor de BNG Bank Theaterprijs 2018) en Don Caravaggio (geselecteerd voor het TheaterFestival Vlaanderen 2019). Bij Toneelgroep Oostpool maakte hij o.a. KIDS en Alles wat liefde is. Vanaf 2021 wordt Chung een van de huisregisseurs van Toneelgroep Oostpool.

Credits

regie: Charli Chung
tekst: Don Duyns
spel: Chris Peters, Alex Hendrickx, Joes Brauers, Teun Donders, Charles Pas 
dramaturgie: Madelon Kooijman 
lichtontwerp: Adriaan de Geus