Road to Panama

Panama Pictures
13 dec
20:30

Panama Pictures danst op de grens van circus en haalt acrobatische toeren uit op de rand van moderne dans. Een perfecte eerste ontmoeting met dans voor de onervaren kijker en een heerlijke avond uit voor de vaste dansliefhebber.

English below

 
 

Road to Panama 2019 is als een avond met vrienden. Een warme ontmoeting. Vermakelijk maar met de scherpte van een goed gesprek. Als toeschouwer wordt je van heel dichtbij meegenomen in een eclectische mix van korte artistieke en acrobatische acts, energiek en licht van toon.

Road to Panama 2019 verbindt dans, circus en muziek tot een aanstekelijk geheel. Jonge talenten, opgeleid aan de Academy of Circus and Performance Art in Tilburg, treffen de vaste performers van Panama Pictures, in drie nieuwe stukken met in de hoofdrol trapeze, diabolo en vloeracrobatiek – elk uniek in sfeer en verhaal.

Tijdens Road to Panama 2019 beleef je bovendien de prachtige aerial strap solo Stripped die tijdens het laatste Festival Circolo in première ging.

ONDERDEEL VAN:
DANCE

ENGLISH

As our guest you are completely immersed in the performance and within arm’s reach an eclectic mix of short artistic and acrobatic acts, unfolds.

Road to Panama 2019 connects dance, circus and music to an exciting experience. Young talents, trained at ACaPA, meet the permanent performers of Panama Pictures, in three new pieces with trapeze, diabolo and floor acrobatics in the lead, each unique in atmosphere and movement language.

Credits

choreografie: Pia Meuthen
dans/ acrobatiek: Francesco Barba, Tarek Rammo, Clara Cortes Soler, Jefta Tanate, Julian Vogel
compositie: o.a. Julian Vogel, Strijbos & van Rijswijk, Godspeed You! Black Emperor
kostuumadvies: Sanne Reichert
licht: Bart Verzellenberg
assistentie & training: Miquel de Jong
fotografie: Rob Hogeslag