Theater

Christine van Stralen

De Gemeenschap
11 okt
20:30

Christine van Stralen beantwoordt vragen van drie mannen. Over zichzelf, over de wereld en weer over zichzelf. Steeds meer vragen, steeds meer antwoorden. Wij komen steeds minder te weten wie Christine van Stralen werkelijk is. Teveel exposure maakt onzichtbaar.

Ooit was Christine van Stralen een one-hit-only zangeres – nu heeft ze een hese en doorrookte stem. Ooit straalde de ster die ze wilde zijn in lichtgewicht dramaseries van de commerciële omroep – nu zit ze meestal thuis, met haar twee honden. Christine van Stralen: wie kent haar nog?

In deze tijd zijn waarheid en terughoudendheid niet sexy, lijken gebeurtenissen en opinies pas waarde te krijgen als ze door veel mensen worden gedeeld en worden we continu uitgedaagd over alles een mening te hebben.

Rob de Graaf schreef een actueel, confronterend, verwarrend en vermakelijk stuk. Christine van Stralen, Anil Jagdewsing, Kevin Klein en Floyd Koster spelen en Roy Peters regisseert. Na eerdere successen als De Shakespeare Club, ROMP en Strindberg en dal maakt De Gemeenschap opnieuw een dramatisch groepsportret: grappig en pijnlijk, herkenbaar en ontluisterend. Het woord is aan Christine van Stralen.

 Dit is een try-out

Onderdeel van:
Theater

Credits

Regie: Roy Peters
Tekst: Rob de Graaf
Spel: Christine van Stralen, Anil Jagdewsing, Kevin Klein, Floyd Koster
Kostuums: Marrit van der Burgt
Licht: Coen Jongsma
Fotografie: Casper Koster