zo 29 dec 14:30

Van mij - 4+

TG Koek en Ui
29 dec
14:30

Flo heeft een huisje, waarin alles van haar is. Van de kast tot aan de spijker in de muur. En delen? Daar doet ze niet aan. Dan komt Alex op bezoek, met een koffer...

This kids play is in Dutch. See English description below.

“Dit huis is van mij, deze stoel is van mij, deze jas is van mij, deze lamp is van mij.
Wil je misschien een koekje? Kijk, er zit chocola op. Lekker joh! Wil je er één? Ja? Vette pech, want ze zijn van mij! Van mij, van mij, van mij! Alles hier is van mij!”

Flo heeft een huisje. Een huisje waarin alles van haar is. Van de kast tot aan de spijker in de muur. Alles is van haar. En delen… daar doet ze niet aan. Dan krijgt ze onverwachts bezoek van Alex en haar koffer. Wat komt Alex eigenlijk doen? En waarom heeft ze die koffer bij zich? En hoezo mag Flo niet heel even kijken wat er in de koffer zit?

Van mij!
is een humoristische voorstelling over delen, vriendschap, eenzaamheid en een koffer met een geheim.

ONDERDEEL VAN:
KIDS
JEUGDTHEATER

ENGLISH

Flo has a little house. A house in which everything is hers. From the closet to the nail in the wall. Everything is hers. And sharing is not her thing. Then, she gets an unexpected visit from Alex and her suitcase. What is she doing here? And why did she bring the suitcase? And why is Flo not allowed to see what’s inside?

A funny show about sharing, friendship, loneliness and a suitcase with a secret.

Credits

Tekst & concept: Lotte Middendorp|
Spel: Lotte Middendorp & Janiek Vreeken
Muziek: Bart Zeilstra

Over TG Koek en Ui
Koek & Ui is een nieuw theatergezelschap dat is opgezet door Lotte Middendorp, theatermaakster en actrice. Ze maakte al meerdere solovoorstellingen voor peuters en kleuters. Een eigen theatergroep stond altijd al op haar verlanglijstje. Zo ontstond Koek & Ui. Met een grote dosis energie, humor en fantasie zorgt Koek & Ui ervoor dat niet alleen de kinderen, maar ook de ouders een lach op hun gezicht hebben tijdens de voorstelling.