Arctic

Joe Penna
21 mrt
-
27 mrt
Data & tickets
Meer speeldata

Huilende klaagzangen aan een meedogenloze hemel, een ijsbeer die continu aan de rand van je blikveld ronddwaalt, afstervende tenen en schreeuwende honger: dát is overleven op de Noordpool. Regisseur Joe Penna zet met deze survivalfilm een aangrijpend debuut neer.

English below

Onderdeel van:
Movies in English

Als een man na een vliegtuigcrash als enige overlevende strandt op de Noordpool wordt hij geconfronteerd met de verschrikkelijke kou en volledige afzondering. Hij heeft twee keuzes: bij zijn vliegtuig blijven in de hoop op gevonden te worden, of zelf op zoek gaan naar redding. Het wordt het tweede: in de hoop zijn afgrijselijke omstandigheden te overleven besluit hij zijn geïmproviseerde kamp te verlaten en de levensgevaarlijke reis door onbekend terrein te maken.

English

A man stranded in the Arctic is finally about to receive his long-awaited rescue. However, after a tragic accident, his opportunity is lost. He must then decide whether to remain in the relative safety of his camp or to embark on a deadly trek through the unknown for potential salvation.

Credits

Regie: Joe Penna
Cast: Mads Mikkelsen
Duur: 98 min
Jaar: 2018
Land: Verenigde Staten
Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld

Een aangrijpende en belangrijke toevoeging aan het ruige survival-thrillergenre.
**** The Guardian