The Mule

Clint Eastwood
22 mrt
-
27 mrt
Data & tickets
Meer speeldata

De nieuwe film van Clint Eastwood! Hij tekent voor de regie, maar staat ook voor de camera, samen met Bradley Cooper, Laurence Fishburne, Michael Peña, Dianne Wiest en Andy Garcia.

English below

Onderdeel van:
Movies in English

Eastwood speelt Earl Stone, een eenzame man van in de tachtig die failliet is en hierdoor genoodzaakt is zijn bedrijf te sluiten. Hij krijgt een baan aangeboden waar hij alleen voor hoeft te rijden, een simpel baantje, maar buiten Earl’s weten om heeft hij zich aangeboden als drugskoerier voor een Mexicaans drugskartel. Hij doet het goed, zelfs zo goed dat zijn ladingen exponentieel toenemen en Earl een handlanger krijgt toegewezen.

Hij is niet de enige die Earl in de gaten houdt; Earl staat ook op de radar van DEA-agent Colin Bates. Zelfs als zijn geldproblemen tot het verleden behoren, achtervolgen de fouten hem die hij in zijn verleden heeft gemaakt. Het is onzeker of hij zijn fouten op tijd kan rechtzetten, de autoriteiten en het drugskartel zitten hem op de hielen.

English

Earl Stone (Clint Eastwood) is a loner in his eighties. He is bankrupt and forced to close his business. He is offered a simple job as a driver. Little does he know he is driving as a drug courier for a Mexican drug cartel. He is performing so well that his loads increase exponentially and he is assigned an accomplice.

The accomplice is not the only one who keeps an eye on Earl; Earl is also being watched by DEA agent Colin Bates. Even though his money problems belong to the past, the mistakes he made still haunt him. Can he fix his problems in time?

Credits

Regie: Clint Eastwood
Cast: Clint Eastwood, Bradley Cooper, Laurence Fishburne, Michael Peña, Dianne Wiest, Andy Garcia, Alison Eastwood, Taissa Farmiga, Ignacio Serrichio, Loren Dean en Eugene Cordero
Duur: 118 min
Jaar: 2018
Land: Verenigde Staten
Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld