André Rieu: Shall we dance?

Andre Rieu
27
jul
-
28
jul

Ook dit jaar nodigt André Rieu je uit om je dansschoenen aan te trekken voor zijn spectaculaire, jaarlijkse concert op het Vrijthof van Maastricht - Shall we dance?

André Rieus concerten in zijn geboortestad Maastricht trekken jaarlijks tienduizenden fans vanuit alle delen van de wereld. Het eeuwenoude stadsplein is het spectaculaire decor voor zijn onvergetelijke concerten, waarbij jong en oud verrast worden met humor, plezier, emotie en natuurlijk prachtige muziek.

Wals mee met André Rieu! De majestueuze wals is tijdens zijn carriere altijd een grote inspiratie voor André geweest, de driekwartsmaat van de wals is zelfs in veel opzichten het ritme van zijn leven geworden. Daarom brengt de maestro dit jaar de wals tot leven, tijdens een onvergetelijke avond vol muziek en dans.

Dit is een feest dat je zeker niet wilt missen! Bereid je voor om omver geblazen te worden door André Rieu, zijn Johann Strauss Orkest, wereldklasse sopranen, The Platin Tenors en vele speciale gasten. Kijk mee achter de schermen en geniet van een exclusief interview met André en andere speciale verrassingen.

De onvergetelijke filmervaring van André Rieus concert Shall we dance? in Maastricht is slechts twee dagen te zien bij Natlab: op zaterdag 27 juli en zondag 28 juli.

Regie
Andre Rieu
Speelduur
150 min
Jaar
2019
Land
Nederland