André Rieu: Shall we dance?

Andre Rieu
27 jul
-
28 jul
Data & tickets

Dit jaar nodigt André Rieu je uit om je dansschoenen aan te trekken voor zijn spectaculaire Maastricht concert - ‘Shall we dance?’.

André Rieu’s concerten in zijn geboortestad Maastricht trekken jaarlijks tienduizenden fans vanuit alle delen van de wereld. Het eeuwenoude stadsplein is het spectaculaire decor voor zijn onvergetelijke concerten waarbij jong en oud verrast worden met humor, plezier, emotie en natuurlijk prachtige muziek.

Wals mee met André Rieu! De majestueuze wals is tijdens zijn carriere altijd een grote inspiratie voor André geweest, de driekwartsmaat van de wals is zelfs in veel opzichten het ritme van zijn leven geworden. Daarom brengt de maestro dit jaar de wals tot leven tijdens een onvergetelijke avond vol muziek en dans

Dit is een feest dat je zeker niet wilt missen! Bereid je voor omver geblazen te worden door deze magische ervaring van muziek en dans. André Rieu zorgt samen met zijn Johann Strauss Orkest, wereldklasse sopranen, The Platin Tenors en vele speciale gasten voor een magische bioscoopervaring.

Geniet van dit spectaculaire concert, kijk mee achter de schermen, wordt verrast met een exclusief interview met André en vele speciale verrassingen.

De onvergetelijke filmervaring van André Rieu’s 2019 Maastricht concert ‘Shall we dance?’ is slechts twee dagen te zien op zaterdag 27 juli en zondag 28 juli.