Prijs voor Eindhovens Schrijftalent 2018

Natlab, De Bibliotheek Eindhoven, Boekhandel Van Piere en Coöperatie DELA
do 22
november

Op donderdag 22 november weten we na het zweten en zwoegen van de schrijvers en de juryleden - Manon Uphoff, Jan Verhagen, Albert Kivits en Ilona van Heeckeren - eindelijk wie zich na Anja Frieling en Sandra Bernart het derde Eindhovens Schrijftalent mag noemen!  

Iedereen is van harte uitgenodigd bij deze feestelijke prijsuitreiking!
Kaarten zijn gratis, maar moeten wel gereserveerd of besteld worden. 

De genomineerde verhalen worden voorgelezen door een literaire grote naam, Iris Pennings' omlijst de avond met haar heerlijke muziek en Rob Rot8ion zorgt voor zijn altijd overweldigende Visuals. De avond wordt begeleid door Anemoon Langenhoff. Na de uitreiking van de prijs door juryvoorzitter Manon Uphoff en Sandra Bernart, winnares van de Prijs in 2017, wordt de mooi vormgegeven bundel met alle nominaties gepresenteerd. Bovendien hebben studenten van het Sint Lucas een korte film gemaakt van het winnende verhaal, die deze avond getoond zal worden.

Boekhandel Van Piere, Natlab door Plaza Futura, de Bibliotheek Eindhoven en Coöperatie DELA zijn overtuigd dat er in de stad talent aanwezig is, dat het verdient om gestimuleerd en ontdekt te worden. DELA stimuleert mensen om hun levensverhalen vast te leggen en herinneringen door te geven aan volgende generaties. Daarom hebben de vier partijen in 2016 gezamenlijk het initiatief genomen voor de ‘Prijs voor Eindhovens Schrijftalent’.