Los Bando (NL)

Christian Lo
16
okt
-
21
okt
Data & tickets
Meer speeldata

 Road movie vol verrassingen, voor jong en oud.

Onderdeel van:
Herfstvakantie

De tieners Axel en Grim, beste vrienden sinds hun 8-ste, dromen er al jaren van om mee te doen aan de Noorse talentenjacht voor rock muzikanten, die jaarlijks in Tromsø wordt gehouden. Grim drumt en Axel zingt en speelt gitaar. Samen vormen ze de band Los Bando. Helaas heeft Axel geen beste stem – hij klinkt vreselijk vals. Grim heeft daar nooit iets over gezegd, maar als ze zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de talentenjacht, moet Grim snel een oplossing bedenken.

Grim probeert Axel duidelijk te maken dat de band iets mist, waar Axel uit opmaakt dat ze een bassist nodig hebben. Ze houden een auditie, maar de enige die op komt dagen is Thilda, een onverstoorbaar 8 jarig meisje, dat cello speelt. Martin, lokaal rallytalent, is de aangewezen persoon om het trio in een ‘geleende’ camper naar Tromsø te vervoeren. Wat ze nog niet weten is dat Martin geen rijbewijs heeft.

Op weg naar het noorden staan hen nog meer verrassingen te wachten. De zo rustig begonnen tocht wordt al gauw een crazy race, met ongeruste ouders en de politie op hun hielen. Martin moet alle zeilen bijzetten om op tijd in Tromsø te zijn, wat voor hilarische situaties zorgt.

Credits

Regie: Christian Lo
Cast: Nils Ole Oftebro, Ingar Helge Gimle, Jacob Dyrud, Tiril Marie Høistad Berger, Frank Kjosås, Tage Hogness
Duur: 94 min. 
Jaar: 2018
Land: Noorwegen
Taal: Nederlands