De Nederlandse Filmnacht | Niemand in de Stad

vr 28
september

Vier de Nederlandse film met een avondvullend programma met muziek, drankjes en gezelligheid.

Terwijl je van een welkomstbiertje geniet vertelt Marnie Blok je voorafgaand aan de film Niemand in de Stad meer. Na de film sluiten we de avond af met een potje beerpong, speelt het muzikale duo Celine Rae & MacNaus in het café en zijn er verschillende prijzen te winnen. 

Dit jaar wordt tijdens De Nederlandse Filmnacht een exclusieve voorpremière van Niemand in de Stad van regisseur Michiel van Erp vertoond. Drie vrienden worden met vallen en opstaan volwassen tijdens hun studententijd in Amsterdam. In deze turbulente periode proberen zij los te komen van hun ouders en achtergrond, ervaren zij wat de betekenis is van vriendschap en ontdekken ze wie ze werkelijk zijn.

 

Programma

Als HQ van het tijdelijke corps Natlab presenteren we voor een studentenprijsje (€10 p.p.) het volgende programma:

21.15 uur: Welkomstbiertje, gesponsord door Van Moll Craft Beer. Pak een lekkere Toewijding en zoek alvast een chille stoel in ons Auditorium.

21.30 uur: Inleiding door scenarioschrijfster Marnie Blok.

21.45 uur: Start film Niemand in de stad

23.30 uur: Muzikaal duo Celine Rae & MacNaus in café + Beerpong. Bestel nog een drankje en sluit aan bij de biertafel voor een serieus potje beerpong of zak onderuit en laat je meevoeren door de bedwelmende klanken van het muzikale duo. 

Gedurende de avond zijn er allerlei prijzen te winnen, zoals vrijkaartjes, gratis drankjes en het boek of de dvd van Niemand in de Stad. Maak bijvoorbeeld de meest bezopen, studentikoze of grappige foto in corpsstijl in onze photobooth. Stropdas, colbert, strikje en bierglas liggen voor je klaar.

Maak Natlab tot een echt HQ en vier met ons de Filmnacht!