Boekie Night februari

di 19
februari

Deze editie te gast: Martine de Jong en anderen

Onderdeel van:
Boekie Night

Schrijver en columnist Wim Daniëls verzorgt in samenwerking met Boekhandel Van Piere en ons de maandelijkse Boekie Night. Hij verwelkomt schrijvers, dichters, lezers, uitgevers, studenten, scholieren, boekhandelaren en boekliefhebbers in onze podiumzaal voor een avondvullend programma rondom boeken en lezen. Iedereen die van boeken houdt, is welkom op de Boekie Nights.

Het programma begint om 20.00 uur, maar vanaf 19.30 uur is de zaal open en is er al live muziek. Kom dus gerust lekker op tijd!

Martine de Jong - De aanloopman
In haar tweede roman speelt de Groninger gasbel een verrassende rol. Gezien haar achtergrond als vaste medewerker van het befaamde televisieprogramma Zondag met Lubach is het niet verwonderlijk dat ze op een slimme en humoristische manier aan de haal gaat met een actueel onderwerp. Dit is overigens niet meer dan het decor, De Jong is op haar best als ze schrijft over de complexe familie- en relationele verwikkelingen van Johanna: ze leidt een veilig, teruggetrokken bestaan op het uitgestrekte Groninger platteland, tot er op een maartse dag een man voor haar deur staat. Johanna laat hem binnen – niet alleen in huis, maar in haar nieuwe leven.

Andere gasten van deze datum worden later bekendgemaakt.