Boekie Night

Wim Daniëls
di 4
september

Deze avond te gast: 
Jaap Robben
Martijn Neggers

Onderdeel van:
Boekie Night

Schrijver en columnist Wim Daniëls verzorgt in samenwerking met Boekhandel Van Piere en ons de maandelijkse Boekie Night. Hij verwelkomt schrijvers, dichters, lezers, uitgevers, studenten, scholieren, boekhandelaren en boekliefhebbers in onze podiumzaal voor een avondvullend programma rondom boeken en lezen. Iedereen die van boeken houdt, is welkom op de Boekie Nights. 

Het programma begint om 20.00 uur, maar vanaf 19.30 uur is de zaal open en is er al live muziek. Kom dus gerust lekker op tijd! 

We trappen het nieuwe Boekie Night seizoen af met twee jonge auteurs die beide een ongewenste man beschrijven in hun boek.

In Zomervacht (Jaap Robben) wil een vader zijn gehandicapte zoon niet in huis, totdat blijkt dat hij er een vergoeding voor krijgt. Martijn Neggers verhaalt in Spoetnik Joris van de Werff, een Amsterdammer die naar Helmond verhuist. Daar stuit hij op weerzin en argwaan, want als Helmonders ergens een nóg grotere hekel aan hebben dan aan Eindhovenaren, dan is het wel aan Amsterdammers.

Maak kennis met deze nieuwe generatie auteurs en laat Wim Daniëls u verrassen door meer overeenkomsten te vinden tussen deze mannen, maar misschien ook duidelijke verschillen.

Second Aid Kit verzorgt het muzikale programma vanaf 19.30 uur.