Hotel Transsylvanië 3 (2D NL)

Genndy Tartakovsky
16
aug
-
22
aug
Data & tickets
Meer speeldata

In de nieuwe animatiefilm Hotel Transsylvanië 3 reis je mee met onze favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters.

Combineer de film met een monsterlijke greenscreen workshop. Op vrijdag in de zomervakantie kun je aansluitend op de film deelnemen aan een workshop waarin je zelf kan veranderen in een monster, reis naar exotische oorden of stap op een cruiseboot en zie waar deze je brengt. Koop je ticket hier.

Onderdeel van:
Natlab voor de jeugd

Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen.

De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Charly Luske (Dracula), Liza Sips (Mavis), Ferry Doedens (Johnny), Tony Neef (Geert), Paul Groot (Van Helsing), Fernando Halman (Murray), Ilse Warringa (Kapitein Ericka), Tygo Gernandt (Gremlins), Arjan Ederveen (Vlad) en Jan Versteegh (Octopus). Geregisseerd door Genndy Tartakovsky. Scenario door Genndy Tartakovsky en Michael McCullers.

Plezierig gekke monsters.
★★★ de Volkskrant

Credits

Regie: Genndy Tartakovsky
Cast: Charly Luske (Stem), Liza Sips (Stem), Ferry Doedens (Stem), Tony Neef (Stem), Fernando Halman (Stem), Arjan Ederveen (Stem), Paul Groot (Stem), Ilse Warringa (Stem), Tygo Gernandt (Stem), Jan Versteegh (Stem)
Duur: 97 min. 
Jaar: 2018
Land: Verenigde Staten
Taal: Nederlands gesproken

Bekijk onze thema's