Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u antwoord op veelgestelde vragen:

Bereikbaarheid

Natlab is gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg, maar ook met het openbaar vervoer. Station Strijp-S ligt op 700 m. afstand van het gebouw en diverse bussen rijden vanaf Centraal Station en stoppen vlakbij Natlab.
Meer informatie over de bereikbaarheid van Natlab is hier te vinden.

Horeca

In Natlab is een uitgebreide horecagelegenheid aanwezig die graag meedenkt en vrijwel alles kan verzorgen. Om deze reden is het niet toegestaan om eigen horeca te verzorgen of een andere cateraar ‘in huis’ te halen. Eventuele uitzonderingen gaan in overleg.

Internet verbinding en WiFi

Ons pand is voorzien van een goede internetverbinding.
Echter raden wij altijd aan om presentaties, filmpjes e.d. vooraf te downloaden.
WiFi is gratis te gebruiken
• Natlab Public
• Wachtwoord: welkomnatlab

Parkeren

In de omgeving van Natlab zijn verschillende parkeergelegenheden te vinden. Zowel straat-parkeren als de parkeerterreinen is betaald parkeren en is €1,80 per uur.
Voor de verschillende parkeerterreinen verkopen wij uitrijkaarten. Parkeren overdag vóór 17.30 uur is €7,50- en ná 17.30 €3,00. Zie hier de parkeerplattegrond.

Prijzen

Voor een vrijblijvende offerte is contact mogelijk via 040-2946849 of verhuur@natlab.nl.
In Natlab zijn veel mogelijkheden en om deze reden werken wij met offertes op maat. Hoe meer informatie wij krijgen, hoe beter wij kunnen inspelen op de wensen.

Rolstoeltoegankelijkheid

Natlab is zo rolstoelvriendelijk mogelijk ingericht. Alle ruimten en zalen zijn rolstoeltoegankelijk. Voor extra hulp kunt u terecht bij de receptie.

Heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op.