Events & Ruimten

Of het nu gaat om een vergadering, lezing, symposium, congres, presentatie, brainstorm, verjaardag, besloten filmvoorstelling, koffietafel of een diner: verschillende van onze unieke ruimtes zijn te huur.

We ontvangen groepen tot 250 personen. Bijzondere zalen, ons gastvrije personeel en uitstekende horeca zorgen ervoor dat uw bijeenkomst vlekkeloos verloopt.

Podiumzaal

De Podiumzaal is onze grootste zaal en biedt plaats aan 178 mensen. Door de inschuifbare tribune kan de theateropstelling met vlakke vloer ook veranderen in een grote zaal.
De zaal kan worden uitgebreid naar 250 zitplaatsen. Ook zijn er uitgebreide technische faciliteiten in deze zaal. Daardoor leent de zaal zich ideaal voor een presentatie, symposium, congres, optreden of theatervoorstelling.

Het speeloppervlak van deze zaal is 13 x 12 meter, kleedkamers en een grote laad- en los-lift zijn aanwezig. 

Auditorium

Het auditorium biedt plaats aan 126 mensen. Door de gelijkvloerse ruimte voor het doek (11 x 4 meter) is de zaal behalve voor filmvertoning ook uitermate geschikt als congres- of presentatiezaal of voor lezingen.

Een klassieke zaal, 'Einstein was here..' 

Zaal 1 t/m 4

Filmzalen 1 t/m 4 bieden plaats aan 36 tot 64 personen. De zalen hebben een vaste oplopende tribune en zijn geschikt voor onder andere presentaties, lezingen, privé-filmvertoningen of workshops in theateropstelling.

Zaal 1 - 48 personen
Zaal 2 - 64 personen
Zaal 3 - 36 personen
Zaal 4 - 45 personen

De Denkkamer

Vergaderen, presentatie of gewoon even nadenken. De Denkkamer biedt plaats aan 8 tot 10 personen. Deze vergaderruimte ligt naast het café-restaurant en om die reden verzorgen we hier ook vaker een besloten lunch of diner.

Claudy Jongstra, wereldwijd bekend om het ontwerp en de productie van haar wollen stoffen, ontwierp de wandbekleding in de Denkkamer.

Het Glas

De naam zegt het al, een ruimte omringd door glas. Het Glas biedt plaats aan 16 personen. De ruimte leent zich voor verschillende opstellingen (tafels rond, in u-vorm of schoolopstelling). 

Naastgelegen aan ruimte het Glas ligt ruimte Broet waardoor eventueel gebruik van deze 2 ruimtes een goede combinatie is.

Broet

Een platform voor onafhankelijke filmproducties die zijn ruimte verhuurt voor workshops, vergaderingen, teamdag en zo meer. Deze ruimte biedt plaats aan maar liefst 60 personen, waarbij de ruimte verschillend in te delen is. Het is een inspirerende ruimte, gesierd door 3 filmsets met een industriële look.

Contact

Meer informatie over het huren van een van onze ruimtes:
040-2946849 | verhuur@natlab.nl