PICL: DE BESTE FILMS BIJ JE THUIS

Kijk je het liefste films om 3 uur 's nachts? Wilde je net op de fiets stappen om naar Natlab te komen maar het begint plotseling te hozen? Of heb je een romantische filmavond met je vriendje en kaarslicht en onder een dekentje op de bank zonder pottenkijkers in gedachte? Dan heeft Natlab de oplossing voor je! Het is nu mogelijk om de beste arthousefilms ook thuis te bekijken.

Natlab biedt samen met de online streamsite Picl nu ook films online aan. Hierdoor kun je een groot deel van ons filmprogramma kijken precies wanneer het jou uitkomt.

WAT IS PICL?

Picl maakt het mogelijk jouw favoriete arthousefilms vanaf je luie bank te bekijken. Het is een online streamingsite die een alternatief biedt voor illegale downloads. Bovendien kost een film bij Picl minder dan een gewoon bioscoopkaartje. Je betaalt € 8,50 voor een premièrefilm en €4,99 voor een normale film in full HD. Hiervoor krijg je 48 uur toegang tot de film via een webbrowser, je hoeft dus niets te downloaden. En je steunt Natlab door te kijken via Picl, waardoor wij weer bijzondere programma’s kunnen maken, waarvoor jij graag naar Natlab komt.

Hieronder en op picl.nl vind je alle films die je thuis kunt kijken.
Kies je favoriete film, log in bij Picl en koop je filmkaartje (je kunt betalen met iDeal, PayPal of creditcard).
En dan: lekker film kijken!

NIEUW OP PICL

Hieronder vind je al onze nieuwe films op Picl. Naast onze reguliere films vind je nu ook de Gouden Kalf nominaties en de NFF Forum-winnaar NU VERANDERT ER LANGZAAM IETS. Ook nieuw zijn drie films van Pedro Almodóvar; VOLVER, HABLE CON ELLA en TODO SOBRE MI MADRE.

OOK NOG TE ZIEN OP PICL: 

GRIMM RE-EDIT

Grimm (re-edit) is het resultaat van een nieuwe edit van de vijfde film van Alex van Warmerdam, mét nieuw beeld, geluid en muziek.
SNELWEG NL

De snelweg in Nederland heeft een totale lengte van bijna 2500 kilometer. Er is nauwelijks een ander land met zo’n enorme snelwegdichtheid.
HABLE CON ELLA

De macho reisboekenschrijver Marco werd hopeloos verliefd op stierenvechtster Lydia, die sinds een rampzalig verlopen stierengevecht vecht voor haar leven.
VOLVER

Een verhaal van drie generaties vrouwen die de oostenwind, vuur, waanzin en zelfs de dood overleven dankzij hun goedheid, hun leugens en hun grenzeloze levendigheid.
TODO SOBRE MI MADRE

Wanneer de zoon haar zoon Esteban verongelukt, besluit verpleegster Manuelaterug te keren naar Barcelona, de stad waar ze een groot deel van haar leven woonde.
NUESTRO TIEMPO

Dichter en stierenhouder Juan komt erachter dat zijn vrouw Esther een affaire heeft met een Amerikaanse vriend, de paardendresseur Phil.
YOUR MUM AND DAD

‘They fuck you up, your mum and dad. They may not mean to but they do.’ Het begin van dit gedicht raakt de kern van de vragen die Klaartje Quirijns stelt in haar nieuwe film.
THE FEMINISTER

In een wereld die nog grotendeels geregeerd wordt door mannen, probeert Margot Wallström het tij te keren door ‘feministisch buitenlandbeleid’ te voeren.
NU VERANDERT ER LANGZAAM IETS

Therapiesessies met paarden en gelukslessen voor kinderen. Zelfhulp is populairder dan ooit tevoren. Maar waar komt deze zoektocht naar zelfverbetering vandaan?
QUEEN OF HEARTS

Anne lijkt haar leven op orde te hebben. Het leven van de familie wordt echter verstoord wanneer Gustav, Peters roekeloze tienerzoon uit een eerder huwelijk, bij hen intrekt.
Deze film kreeg een 8,0 in onze Sneak Preview.

ALLES OVERZICHTELIJK OP EEN RIJ

- Je betaalt € 8,50 voor een premièrefilm en €4,99 voor een normale film in full HD
- Je krijgt 48 uur toegang tot de film
- Je kijkt online en hoeft dus niets te downloaden
- Picl onthoudt waar je gebleven bent
- Je betaalt eenvoudig met iDeal, PayPal of creditcard


NEEM EEN KIJKJE BIJ PICL!