PICL: DE BESTE FILMS BIJ JE THUIS

Kijk je het liefste films om 3 uur 's nachts? Wilde je net op de fiets stappen om naar Natlab te komen maar het begint plotseling te hozen? Of heb je een romantische filmavond met je vriendje en kaarslicht en onder een dekentje op de bank zonder pottenkijkers in gedachte? Dan heeft Natlab de oplossing voor je! Het is nu mogelijk om de beste arthousefilms ook thuis te bekijken.

Natlab biedt samen met de online streamsite Picl nu ook films online aan. Hierdoor kun je een groot deel van ons filmprogramma kijken precies wanneer het jou uitkomt.

WAT IS PICL?

Picl maakt het mogelijk jouw favoriete arthousefilms vanaf je luie bank te bekijken. Het is een online streamingsite die een alternatief biedt voor illegale downloads. Bovendien kost een film bij Picl minder dan een gewoon bioscoopkaartje. Je betaalt € 8,50 voor een premièrefilm en €4,99 voor een normale film in full HD. Hiervoor krijg je 48 uur toegang tot de film via een webbrowser, je hoeft dus niets te downloaden. En je steunt Natlab door te kijken via Picl, waardoor wij weer bijzondere programma’s kunnen maken, waarvoor jij graag naar Natlab komt.

Hieronder en op picl.nl vind je alle films die je thuis kunt kijken.
Kies je favoriete film, log in bij Picl en koop je filmkaartje (je kunt betalen met iDeal, PayPal of creditcard).
En dan: lekker film kijken!

NIEUW OP PICL

Hieronder vind je al onze nieuwe films op Picl. Naast onze reguliere films vind je nu ook de Gouden Kalf nominaties, deze worden op vrijdag 4 oktober uitgereikt. Net die ene genomineerde film gemist zoals Niemand in de Stad, Dirty God of Take Me Somewhere Nice? Kijk deze nu wanneer het jou uitkomt op Picl. 

OOK NOG TE ZIEN OP PICL: 

ALLES OVERZICHTELIJK OP EEN RIJ

- Je betaalt € 8,50 voor een premièrefilm en €4,99 voor een normale film in full HD
- Je krijgt 48 uur toegang tot de film
- Je kijkt online en hoeft dus niets te downloaden
- Picl onthoudt waar je gebleven bent
- Je betaalt eenvoudig met iDeal, PayPal of creditcard


NEEM EEN KIJKJE BIJ PICL!