PICL: DE BESTE FILMS BIJ JE THUIS

Kijk je het liefste films om 3 uur 's nachts? Wilde je net op de fiets stappen om naar Natlab te komen maar het begint plotseling te hozen? Of heb je een romantische filmavond met je vriendje en kaarslicht en onder een dekentje op de bank zonder pottenkijkers in gedachte? Dan heeft Natlab de oplossing voor je! Het is nu mogelijk om de beste arthousefilms ook thuis te bekijken.

Natlab biedt samen met de online streamsite Picl nu ook films online aan. Hierdoor kun je een groot deel van ons filmprogramma kijken precies wanneer het jou uitkomt.

WAT IS PICL?

Picl maakt het mogelijk jouw favoriete arthousefilms vanaf je luie bank te bekijken. Het is een online streamingsite die een alternatief biedt voor illegale downloads. Bovendien kost een film bij Picl minder dan een gewoon bioscoopkaartje. Je betaalt € 8,50 voor een premièrefilm en €4,99 voor een normale film in full HD. Hiervoor krijg je 48 uur toegang tot de film via een webbrowser, je hoeft dus niets te downloaden. En je steunt Natlab door te kijken via Picl, waardoor wij weer bijzondere programma’s kunnen maken, waarvoor jij graag naar Natlab komt.

Hieronder en op picl.nl vind je alle films die je thuis kunt kijken.
Kies je favoriete film, log in bij Picl en koop je filmkaartje (je kunt betalen met iDeal, PayPal of creditcard).
En dan: lekker film kijken!

NIEUW OP PICL

Hieronder vind je al onze nieuwe films op Picl. Je vindt er nu ook de Franse meesterwerken van de eerste editie van het nieuwe Franse filmfestival TAPIS ROUGE. Dit festival vindt plaats in Het Ketelhuis in Amsterdam en Filmhuis Den Haag, maar gelukkig kun jij lekker thuis blijven zonder iets te hoeven missen. 

And then we danced

Van jongs af aan traint Merab samen met Mary. Zijn wereld komt op z’n kop te staan wanneer de charismatische Irakli op het toneel verschijnt.
Croce e delizia

De rijke kunsthandelaar Tony heeft zijn familie uitgenodigd in zijn villa aan de Middellandse Zee.
A tale of three sisters

Weduwnaar Şevket heeft zijn drie dochters ondergebracht bij rijke gezinnen, maar de één na de ander keert terug naar huis. Dat kan hij zich niet veroorloven. Wat nu?
De Patrick

Patrick woont samen met zijn ouders op een naturistencamping. Wanneer zijn vader sterft, krijgt hij de leiding over de camping.
Crime + Punishment

Spannende en onthullende klokkenluidersdocu waarin twaalf politieagenten het departement aanklagen wegens corruptie, onrechtmatige arrestaties en etnisch profileren.
Sonja: The White Swan

De Noorse Sonja Henie is 16 jaar oud als ze op de Winterspelen van 1928 Olympisch Goud wint. Een prestatie die ze later nog tweemaal herhaalt.
Ken Loach

Drie films van Ken Loach nu te zien op Picl: I, Daniel Blake, Jimmy's Hall en The Angel's Share.
Mjólk

Inga en haar man hebben een melkveebedrijf in een klein dorp bij Reykjavik. Ze zijn al jaren lid van de lokale zuivelcoöperatie die echter alles behalve de belangen van de boeren behartigt.
Tapis Rouge

De films van dit Franse filmfestival nu op Picl: Amanda, 120 BPM, De rouille et d'os en Retour en Bourgogne.
An Unexpected Love

Marcos en Ana zijn al meer dan vijfentwintig jaar gelukkig getrouwd. Maar als hun enige zoon het ouderlijk huis verlaat om te gaan studeren, slaat een existentiële huwelijkscrisis toe.

OOK NOG TE ZIEN OP PICL: 

Pedro Almodóvar

Volver, Hable con ella en Todo sobre mi madre zie je nu op Picl!
Celle que vous croyez

Een film over liefde, ouder worden en zelfacceptatie, waarin vijftiger Claire (Juliette Binoche) zichzelf na een gestrand huwelijk weer moet herpakken.
Le Grand Bain

In het gemeentelijk zwembad bekwaamt een groepje mannen van middelbare leeftijd zich in de kunst van het synchroonzwemmen.
GRIMM RE-EDIT

Grimm (re-edit) is het resultaat van een nieuwe edit van de vijfde film van Alex van Warmerdam, mét nieuw beeld, geluid en muziek.
SNELWEG NL

De snelweg in Nederland heeft een totale lengte van bijna 2500 kilometer. Er is nauwelijks een ander land met zo’n enorme snelwegdichtheid.
NUESTRO TIEMPO

Dichter en stierenhouder Juan komt erachter dat zijn vrouw Esther een affaire heeft met een Amerikaanse vriend, de paardendresseur Phil.
YOUR MUM AND DAD

‘They fuck you up, your mum and dad. They may not mean to but they do.’ Het begin van dit gedicht raakt de kern van de vragen die Klaartje Quirijns stelt in haar nieuwe film.
THE FEMINISTER

In een wereld die nog grotendeels geregeerd wordt door mannen, probeert Margot Wallström het tij te keren door ‘feministisch buitenlandbeleid’ te voeren.
NU VERANDERT ER LANGZAAM IETS

Therapiesessies met paarden en gelukslessen voor kinderen. Zelfhulp is populairder dan ooit tevoren. Maar waar komt deze zoektocht naar zelfverbetering vandaan?
QUEEN OF HEARTS

Anne lijkt haar leven op orde te hebben. Het leven van de familie wordt echter verstoord wanneer Gustav, Peters roekeloze tienerzoon uit een eerder huwelijk, bij hen intrekt.
Deze film kreeg een 8,0 in onze Sneak Preview.

ALLES OVERZICHTELIJK OP EEN RIJ

- Je betaalt € 8,50 voor een premièrefilm en €4,99 voor een normale film in full HD
- Je krijgt 48 uur toegang tot de film
- Je kijkt online en hoeft dus niets te downloaden
- Picl onthoudt waar je gebleven bent
- Je betaalt eenvoudig met iDeal, PayPal of creditcard


NEEM EEN KIJKJE BIJ PICL!