BUITENFILM

Soms moet je dingen even helemaal anders aanpakken. En soms ook gewoon niet.

Wat hebben we de afgelopen twee jaar onze zomerse traditie gemist van al je vrienden optrommelen, lekker last minute aanschuiven met je eigen stoel, drankje in de hand, voetjes van de vloer, sterren aan de hemel, filmpje voor je neus. Gratis en voor niks. Daarom doen we het dit jaar weer zoals we altijd deden. Ofja, 25 jaar om precies te zijn - en dat verdient een beetje extra feest!

Dit jaar geniet je van 15 juli t/m 3 september niet alleen elk weekend GRATIS van de beste arthousefilms, maar ook van (live) muziek, een fijne parksfeer, festivalbites of juist een mediterraans binnenpleinwaardig driegangendiner. Extra lange, chille avonden dus.

Je kunt sowieso elke avond een film komen kijken natuurlijk, maar daarnaast kom je elke vrijdag- én zaterdagavond extra lekker je weekend inluiden met een heerlijk driegangendiner van onze chef. Op vrijdagen staat er dan ook nog een dj klaar om alvast de sfeer en het ritme van de film naar ons binnenplein te halen en zaterdagen hebben we een band of singer-songwriter uitgenodigd voor een heerlijke avond. Vanaf augustus kun je elke donderdag genieten van bijzonder programma als Books on Tour, Fresh Meet (films van jonge makers), en een cinefiele afsluiter van de zomer. Wij zijn er klaar voor!

PRAKTISCHE INFO

> Toegang is gratis

> BRING YOUR OWN CHAIR!

> Eigen eten en drinken en honden zijn niet toegestaan

> PLEIN OPEN:
    vr + za 18:00
    do 19:30 (vanaf augustus)

> Hou bij heel slecht of gevaarlijk weer onze socials in de gaten voor mogelijke annulering

Events in dit thema