De Heilige Drie-eenheid

Martijn van de Griendt
do 20 jun en zo 30 jun
20 jun
en
30 jun

Een coming-of-age film over drie vrienden uit Eindhoven, emo-kids van 15 en 16 jaar die de belangrijkste ontwikkelingsfase van het leven doormaken. Filmmaker Martijn van de Griendt schildert een liefdevol portret van jongeren die omgaan met onzekerheden, eenzaamheid, vriendschap en liefde. 

Alex Sophie, Emma en Robbie uit Eindhoven zijn beste vrienden. Filmmaker Martijn van de Griendt volgt ze tijdens de zomer van hun eindexamen en schildert een liefdevol portret van jongeren die omgaan met onzekerheden, eenzaamheid, vriendschap en liefde.

Een coming-of-age film over drie vrienden uit Eindhoven: Alex Sophie, Emma en Robbie. Drie emo-kids van 15 en 16 jaar, die de belangrijkste ontwikkelingsfase van het leven doormaken, op weg naar volwassenheid. De camera toont intiem hun branie en kracht, maar ook de kwetsbaarheid van de drie boezemvrienden.

Filmmaker Martijn van de Griendt legt ze vast tijdens de zomer van hun laatste jaar op de middelbare school. Een muzikale rollercoaster over vriendschap, verlies en onzekerheid.

De Heilige Drie-eenheid is geselecteerd voor het Brooklyn Film Festival.

PROGRAMMA 17 JUNI:
19:30    Welkom en korte intro 
19:40    Filmvertoning: De Heilige drie-eenheid 
20:50   Q&A met Martijn van de Griendt, Alex Sophie, Emma en Robbie.

De Heilige Drie-eenheid
Regie
Martijn van de Griendt
Cast
Alex Sophie, Emma en Robbie
Speelduur
70 min
PREMIEREDATUM
ma 17 jun
Land
Nederland
Taal
Nederlands