Mooi voor Schut

Oortwolk
do 28 dec 15:00
28 dec
15:00

Hoeveel smoesjes kun je verzinnen om er onderuit te komen? En hoe lang kun je doen alsof je niet bang bent, terwijl je hart zo hard bonkt vanbinnen? Een familievoorstelling vol lachwekkende en ontroerende taferelen, voor iedereen vanaf 7 jaar.

Twee vrienden maken zich op voor het optreden van hun leven. Maar de druk is hoog, want er is publiek en dadelijk sta je voor paal! Als echte cowboys kijken ze het beest in de bek en trotseren ze samen de storm. Een ode aan bange bluffers, schuwe waaghalzen en aarzelende praatjesmakers, vol lachwekkende en ontroerende taferelen voor de hele familie. Waarin toneel, mime en beeldend theater elkaar geruisloos afwisselen.

OVER OORTWOLK
Oortwolk maakt poëtisch jeugdtheater over die o-zo gevoelige binnenwereld. Oortwolk is een Eindhovens jeugdtheatergezelschap, opgericht in december 2020, en speelt zowel in theaters als op scholen en festivals. Met een groot zwak voor de verbeelding maakt Oortwolk theater voor álle kinderen, én de volwassenen om hen heen. In de voorstellingen van Oortwolk wordt ons binnenste naar buiten gekiept, zodat we er samen eens goed naar kunnen kijken. In hun voorstellingen zie je figuren die telkens weer in absurde situaties belanden en na flink worstelen met hun emoties, het publiek hoopvol achterlaten.

 

 

Credits

SPEL Lonne Gosling en Wannes Zeegers
CONCEPT, TEKST & REGIE Suzanne van der Horst 
BEWEGINGSCOACH Tegest Pecht Guido 
DECOR Jan Dams
MUZIEK & GELUID Frank Sens
EDUCATIE ADVIES Nienke Smit-Zuidweg
FOTO'S Jesse Hanssen 
ILLUSTRATIE Esther Sepers