All Inclusive | Carol

Todd Haynes
zo 10 dec 19:00
10 dec
19:00

Carol (2015) gaat over een verboden liefde die opbloeit op tussen een jonge fotograaf en een oudere vrouw die is gevangen in een liefdeloos huwelijk, Terwijl hun gepassioneerde connectie zich verzet tegen maatschappelijke normen en verwachtingen in het New York van de jaren '50.

Deze editie van All Inclusive wordt ingeleid door Manon Beernink.

ALL INCLUSIVE
De laatste tijd steeds meer ruimte voor queer makers. Films gaan niet langer enkel over de worsteling van uit de kast komen maar we zien ook andere thematieken de revue passeren waar queer personen in centraal staan. Met All Inclusive staan we stil bij queer verhalen en hoe deze invloed hebben op onze geschiedenis en toekomst. Altijd met een gratis drankje achteraf zodat je - als je wil - kan napraten in het café.*

OVER LUUK VAN DE VEN (die/diens/hij/hem)
Dit programma wordt gecureerd door Luuk van de Ven. Luuk mist de representatie van LHBTIQ+ in film en hoopt met All Inclusive een ontmoetingsplek te creeeren waar gelijkgestemden elkaar kunnen ontmoeten en de queer community kunnen vieren. Geen zorgen, je hoeft niet een onderdeel te zijn van de queer community, iedereen is namelijk welkom. Echt All Inclusive dus!

* Geldig in ons restaurant voor een regulier biertje van de tap, huiswijn of iets fris.

All Inclusive | Carol
Regie
Todd Haynes
Cast
Cate Blanchett, Rooney Mara, Sarah Paulson
Speelduur
118 min
PREMIEREDATUM
do 17 dec
Jaar
2015
Land
Verenigde Staten
Taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands