Dancing Queen

Aurora Gosse
wo 29 nov en wo 6 dec
  • Niet schadelijk / alle leeftijden
29 nov
en
6 dec

Een 12-jarig meisje dat verliefd wordt op een beroemde danser die naar haar stad verhuist en auditie doet voor zijn crew - ondanks het feit dat ze niet kan dansen.

Dancing Queen vertelt het verhaal van de 12-jarige Mina. Haar wereld komt op de kop te staan wanneer de beroemde danser E.D.Win naar haar stad en dus ook school verhuist. Ze wordt halsoverkop verliefd. Wanneer hij iedereen uitnodigt voor een auditie voor zijn nieuwe dansploeg, ziet Mina haar kans schoon en schrijft zich in. Maar er is één essentieel ding dat ze vergeten is: ze kan niet dansen! Een reis die ze onderneemt met de steun van haar pittige no-nonsense oma; een wijze dame wiens openhartige advies altijd tot veel hilariteit zorgt. Van een ongemakkelijke eerste auditie tot een zenuwslopende show, Mina leert hoe ze de demonen van zelftwijfel moet bestrijden.

Regie
Aurora Gosse
Cast
Ida Verspaandonk (Stem), Hymke de Vries (Stem), Berit Sanne Bosman (Stem), Sil van der Zwan (Stem), Kiefer Zwart (Stem), Davian Mardjoeki (Stem), Dennis Willekens (Stem)
Speelduur
93 min
PREMIEREDATUM
wo 25 okt
Jaar
2023
Land
Noorwegen
Taal
Nederlands
Ondertiteling
Nederlands
  • Niet schadelijk / alle leeftijden

Bekijk onze thema's