Philips Dynastie

Anne-Marie van Oosteren
wo 11 okt
11 okt

Philips: het bedrijf dat in Eindhoven zijn imperium startte. De nalatenschap van Philips is niet alleen in ieders huis terug te vinden, maar ook overal waar je kijkt in Eindhoven. En zo ook Natlab. Dit Eindhovense filmtheater is gehuisvest in het oude Philips Natuurkundig Laboratorium waar vele uitvindingen zijn gedaan. Maar wat is er nog over van de Philips Dynastie? Sander Schimmelpennick en Eline Hintzen, kleindochter van Frits Philips, gaan op zoek naar de antwoorden in deze speciaal voor ons gemonteerde bioscoopversie van de serie.

10 JAAR NATLAB
11 oktober 2023, dan is het zo ver. Natlab bestaat op die dag precies 10 jaar. Een decennium, en dat vieren we het allerliefste met jou! We luiden onze tiende jaargang in met een 10-daagse waarin we de magie van cultuur in verschillende disciplines vieren. Denk aan de beste arthouse films, verrassend theater en meer. Onze deuren staan voor je open om het samen met jou te vieren en laten we proosten op nog eens 10 jaar. Klik hier voor het hele programma-overzicht van de 10-daagse.

TICKETS
De tickets voor deze film zijn gratis, maar het reserveren van een ticket is wel nodig. Zonder ticket, is er helaas geen toegang mogelijk tot de film of de openingsavond.

Regie
Anne-Marie van Oosteren
Cast
Sander Schimmelpenninck, Eline Hintzen
Speelduur
125 min
Jaar
2023
Land
Nederland
Taal
Nederlands
Ondertiteling
Engels

Philips Dynastie is gemaakt
in samenwerking met AD Play

Onderdeel van