Barbie

Greta Gerwig
wo 27 sep - ma 2 okt
27 sep
-
2 okt

Trek je neongele skeelers aan en roetsj met ons mee naar Barbieland voor Greta Gerwigs poppenspektakel Barbie. Vergeet de grotemensenwereld: in Barbieland schijnt altijd de zon en zijn de wasbordjes zo glad (en hard) als een PVC-buis. Life in plastic, it’s fantastic.

De president is een vrouw, de zon schijnt altijd en de wasbordjes zijn zo glad als een PVC-buis: in Barbieland is alles en iedereen perfect. Behalve als je een existentiële crisis hebt. Of als je een Ken bent die valt voor een Barbie die niks van je moet hebben.

Greta Gerwigs Barbie is een film waar misschien niemand om vroeg, maar vanaf het moment dat we Ryan Gosling en Margot Robbie in fluorescerend roze pakjes door L.A. zagen rolschaatsen wisten we: dit hebben wij nódig. En als we iemand vertrouwen met een fles peroxide en een roze cabrio, zijn het Gerwig, Gosling en Robbie wel.

Regie
Greta Gerwig
Cast
Margot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera, Ariana Greenblatt, Issa Rae, Rhea Perlman, Will Ferrell, Hari Nef, Emma Mackey, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir
Speelduur
114 min
PREMIEREDATUM
wo 19 jul
Jaar
2023
Land
Verenigde Staten
Taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands