Naar het einde van de Aarde

David Hordijk
do 22 jun 20:00
22 jun
20:00

David Hordijk liep 2500 km vanuit Nederland, voorbij Santiago de Compostella naar het Spaanse Finisterre. Je kent het vast wel, het plaatsje aan het einde van de aarde. Zijn piano volgde hem naar de kliffen van Finisterre voor een concert. In “Naar het Einde van de Aarde” vertelt David zijn verhaal dat zich schuilhoudt achter deze tocht. Aan de hand van zijn eigen pianocomposities en schitterende opnames van vergezichten neemt hij je mee op zijn immense reis.

De voorstelling is in het Nederlands gesproken.

 

“De intentie van mijn tocht is altijd geweest om vrijer te worden. Als je zo lang wandelt heb je een grote afstand tot je normale leven waardoor je veel gemakkelijker ziet wat nou echt belangrijk voor je is. Het hele avontuur heeft me veel meer vertrouwen gegeven in wat het leven ook maar brengt.” - David Hordijk

Natuurlijk was er op de tocht genoeg tegenslag, vallen en opstaan. Echter was er nog veel meer magie en onverwachts - in kleine en grote maten - geluk. Want van een tocht als de zijne kom je niet meer als dezelfde persoon terug. Dat is een onbetwistbaar feit.