Masterclass Beslisbomen maken

Katinka Polderman
do 25 mei 20:30
25 mei
20:30

Katinka Polderman zit nooit stil als caberatier, schrijver en maker. Je kent haar waarschijnlijk van de liedjes die ze al jaren voor uitzinnige publieken zingt waarmee ze het Leids Cabaret Festival in 2005 won. Anno 2023 is ze ook nog eens Beslisbomenmaker des Vaderlands en trekt ze door Nederland voor een serie masterclasses.

Ze is druk bezig geweest en dus verschijnt in mei bij Lebowski het boek 'Beslisbos', met de beste beslisbomen tot nu toe én nieuwe, nog niet eerder gepubliceerde bomen. Hierin geeft Polderman een overzichtelijk en kordaat antwoord op vragen als 'Sta je in jouw kracht?', 'In welk geologisch tijdvak ben je beland?' en 'Ben je wakker of ben je woke?'

Om het nieuwe boek 'Beslisbos' te vieren geeft Polderman een aantal exclusieve masterclasses beslisbomen maken. Wat kan je verwachten? Een spectaculaire powerpointpresentatie, in elkaar geknutseld door Polderman zelf. En wijze lessen over het maken van beslisbomen, over creativiteit en de lol van jezelf verrassen. Tussen de regels door leer je hoe je in het leven kunt staan als een echte beslisboomchirurg.

Het is geen cabaret, het zijn geen liedjes, het is geen theater, het is geen lezing. Het is een gelegenheidspowerpointpresentatie waarbij veel te lachen valt en hier en daar nog wat wordt opgestoken ook. Tegendraads, origineel en nuchter, zoals je van deze veelzijdige maker gewend bent.