De Omdenkshow

Natlab X de Bibliotheek Eindhoven
do 20 okt 19:30
20 okt
19:30

De veranderingen in de wereld gaan zo snel, dat we voortdurend geconfronteerd worden met nieuwe problemen. Wat is onze valkuil? Dat we deze nieuwe problemen met een oude manier van denken proberen op te lossen.

Meestal wordt het door de oude manier van denken alleen maar erger op. ‘Harry-denken’ of ‘vastdenken’ noem je dat; een ‘oplossing’ die van een probleem een ramp maakt.

Omdenken is de tegenhanger van Harry-denken. Met omdenken probeer je het probleem niet weg te werken, maar te gebruiken. Omdenken beschouwt elk probleem als een lastig obstakel, waar je met geduld en creativiteit, kortom een nieuwe manier van denken, een nieuwe mogelijkheid van kunt maken.

De Omdenkshow is een interactief, inspirerend en humoristisch programma, dat op indringende en onontkoombare wijze het verschil tussen deze manieren van kijken en denken duidelijk maakt. Het laat  onweerlegbaar de voordelen zien van omdenken: innovatie, creativiteit en inspiratie. Het is de ultieme mix van theater, cabaret en voordracht.

Nog nooit was leren zo leuk geweest!