Buitenfilmband | Anneke van Giersbergen

Anneke van Giersbergen
za 27 aug 18:15
27 aug
18:15
  • 27 aug
    18:15
    Natlab
    gratis

"Met gemak de hardst werkende en meest veelzijdige zangeres van Nederland te noemen." - Doornroosje

En die staat zomaar GRATIS op ons binnenplein om met jullie een fantastische zomeravond te knallen! Zorg dat je Anneke van Giersbergen niet mist, en blijf daarna van de fantastische sfeer genieten bij de film Nightmare Alley.

Vergeet niet je eigen stoel mee te nemen!

Na maar liefst dertien jaar de frontwoman te zijn geweest van melancholische metalband The Gathering en een heel nieuw subgenre te creëren (female fronted metal), besloot Anneke van Giersbergen in 2007 om haar eigen pad te gaan bewandelen. En dat deed haar creativiteit stijgen tot ongekende hoogten.

Inmiddels heeft Anneke niet alleen een solide solocarrière opgebouwd, maar ook samengewerkt met Canadese metal genius Devin Townsend, IJslandse folkband Árstíðir, mastermind van de band Ayreon Arjen Lucassen, Finse heavy metalband Amorphis en de progressieve rocklegende John Wetton. In 2019 kreeg ze de prestigieuze Buma ROCKS! Export Award uitgereikt voor meest succesolle zangeres in het heavy genre. Daarnaast hoor je haar werk in themesongs van verschillende Eftelingattracties, was ze vorig jaar te horen en zien in Beste Zangers en bracht ze haar tot de verbeelding sprekende soloalbum The Darkest Skies Are The Brightest uit. 

> Toegang is gratis

> BRING YOUR OWN CHAIR!

> Eigen eten en drinken en honden zijn niet toegestaan

> PLEIN OPEN:
    vr + za 18:00
    do 19:30 (vanaf aug)

> Hou bij heel slecht of gevaarlijk weer onze socials in de gaten voor mogelijke annulering

ONDERDEEL VAN:
BUITENFILM