BUITENFILMDINER

Een heerlijk driegangenmenu op ons binnenplein
vr 19 aug - za 3 sep
19
aug
-
3
sep

Bij ons Buitenfilm Festival kan je deze zomer ook elke vrijdag én zaterdag genieten van een heerlijk driegangendiner op ons binnenplein!

Voor maar € 22,50* geniet je van drie gangen met naar jouw keuze vega-, vis- of vleesgerechten op ons prachtige, in zomerse sferen aangeklede binnenplein. En we verrassen je niet alleen met heerlijkheden van onze chef, maar ook met een dj of band die alvast de sfeer en maat aangeeft van de film later op de avond, én wij zetten stoelen voor je klaar - die hoef je voor deze ene keer dus niet zelf mee te sjouwen. Klinkt fantastisch, toch? En als wel zin hebt om te komen eten, maar niet om een film te kijken, dan ben je natuurlijk helemaal vrij om na je toetje weer te gaan.

Reserveren kan door te mailen naar horeca@natlab.nl met een schatting van je verwachte aankomsttijd (kijk voordat je mailt of belt even of er nog plaatsen beschikbaar zijn door te klikken op 'data en tickets'. Wanneer een datum vol zit staat hier 'uitverkocht'). Je betaalt als je bij ons bent voor je diner. Binnenlopen kan van 18:30 tot 20:30 uur. 

* Drinken is niet bij de prijs inbegrepen.