Niet gehinderd door enige kennis

Jasper van der Veen
do 2 mrt 20:30
2 mrt
20:30

Jasper zit propvol grootse plannen, sterke grappen, vage herinneringen, dubieuze argumenten, scherpe bespiegelingen, slap geouwehoer en prachtige verhalen. Maar steeds meer ruimte in zijn hoofd wordt opgeslokt door kennis en informatie.

Aan de ene kant wil hij zijn ongezouten mening geven, actie ondernemen en iets veranderen. Aan de andere kant loopt zijn brein steeds verder vol met triviale kennis en nuancerende informatie. Hij moet kiezen: alles kapot redeneren en tot niets komen of simpelweg het podium oplopen en weer beginnen met praten, niet gehinderd door enige kennis.

Jasper van der Veen studeerde politicologie aan de Universiteit van Amsterdam, haalde de finales van het Groninger en Amsterdams Studenten Festival en sleepte in 2019 zowel de Juryprijs als de Publieksprijs binnen op het Leids Cabaret Festival. Twee jaar later maakte hij zijn officiële debuut als cabaretier met de voorstelling Het dreigt volslagen goed te komen. In het voorjaar van 2023 speelt hij dubbelprogramma's met Ronald Goedemondt.

VOORSTELLING AFGELAST?
We rekenen er niet op, maar het kan gebeuren. Je krijgt een mail en je geld wordt teruggestort.

MEER THEATER
Meld je aan voor de theater-nieuwsbrief om als eerste te horen over theater bij Natlab.