Infinity Chan

Eva Line de Boer en Het Zuidelijk Toneel
vr 14 okt 20:30
14 okt
20:30

Hoe dicht kun je emotioneel gezien komen bij iemand wiens gedachtegoed mijlenver van je af staat? Vanaf welk moment is empathisch zijn niet langer ethisch verantwoord? Wie draagt de verantwoordelijkheid als digitale creaties een eigen leven gaan leiden? En wat als het internet een bewustzijn zou hebben; hoe zou het dan denken? Deze voorstelling is en unheimische onderdompeling in een op anime geïnspireerde wereld. 

Een vrouw zoekt geborgenheid in de duistere krochten van het internet. Ze creëert avatars en laat hen veel verder gaan dan zijzelf eigenlijk zou durven, maar dan beginnen de fysieke en digitale wereld zonder dat ze het doorheeft in elkaar over te lopen... 

Eva Line de Boer is gefascineerd door openbare intimiteit. Haar voorstellingen spelen zich vaak af in grijze gebieden: tussen de on- en offline wereld, tussen realiteit en fictie, fantasie en werkelijkheid, of tussen leven en dood. Daarnaast heeft ze een grote liefde voor het internet en de mogelijkheden die het biedt om volledig jezelf óf juist een heel ander te kunnen zijn. Ze coproduceert met verschillende partners, zoals voor deze voorstelling Het Zuidelijk Toneel, theatrale ontmoetingen die het publiek stimuleren om op een andere manier naar de wereld te kijken.

VOORSTELLING AFGELAST?
We rekenen er niet op, maar het kan gebeuren. Je krijgt een mail en je geld wordt teruggestort.

MEER THEATER
Meld je aan voor de theater-nieuwsbrief om als eerste te horen over theater bij Natlab.