Motherland

Jip Smit
do 24 nov 20:30
24 nov
20:30

Hier op 'De Eilanden' worden mannen tachtig jaar en leven vrouwen maar drie dagen. Maar dan wordt Katinka geboren... Solovoorstelling Motherland vertelt het verhaal van een strijdlustige vrouw die anders is dan de rest en zich verzet tegen de gevestigde orde en is een ode aan het fantasygenre. 

Door afstand te nemen van de realiteit kunnen we onze verbeeldingskracht beter gebruiken, erop reflecteren en bevragen. En als we dat doen komen we er misschien wel achter dat de bewoners van 'De Eilanden' misschien wel minder van ons verschillen dan we in eerste instantie zouden denken.

Hoofdpersonage Katinka begeeft zich op een gevaarlijke zoektocht naar haar identiteit in deze voorstelling vol zwarte humor, die je zou kunnen omschrijven als een ontmoeting tussen Game of Thrones and The Office. Actuele thema's als normatief denken en man-vrouwverhoudingen worden aan de kaak gesteld en Katinka zal het kwaad van haar verleden recht in de ogen moeten kijken om zich te kunnen bevrijden van de heersende norm. 

VOORSTELLING AFGELAST?
We rekenen er niet op, maar het kan gebeuren. Je krijgt een mail en je geld wordt teruggestort.

MEER THEATER
Meld je aan voor de theater-nieuwsbrief om als eerste te horen over theater bij Natlab.