Kleine Pijntjes

Johan Goossens
TRY OUT
do 14 apr 20:30
14 apr
20:30

Jong als hij zich voelt en overkomt, zou je niet zeggen dat Johan Goossens inmiddels de veertig nadert. Toch kreunt hij steeds vaker als hij even gaat zitten. En als er niemand in de buurt is, ontsnapt hem soms een ‘hèhè...’. Ook kan Johan stiekem genieten van vloerverwarming. Hij blaakt van gezondheid, maar er sluipen steeds meer soms onduidelijke, kleine pijntjes zijn leven binnen.

Johan verzet zich tegen het onvermijdelijke verval dat hoort bij ouder worden met liedjes, verhalen en relativerende humor. Schakelend tussen hilariteit en ontroering, tussen hoge idealen en lullige alledaagsheid, wil hij ervoor zorgen dat je je eigen kleine pijntjes een avond lang vergeet. 

Johan Goossens

Over zijn ervaringen als leraar op een ROC schreef Johan twee bestsellers: Wie heeft er wél een boek bij zich? en Jongens, ik wil nu toch écht beginnen. Op televisie bereikte hij veel mensen door mee te doen aan programma's als De Roast van Ali B en Wie is de mol. KLEINE PIJNTJES wordt Johans achtste cabaretprogramma. Daarnaast werkt hij aan zijn eerste roman. 

VOORSTELLING AFGELAST?
We rekenen er niet op, maar het kan gebeuren. Je krijgt een mail en je geld wordt teruggestort.

MEER THEATER
Meld je aan voor de theater-nieuwsbrief om als eerste te horen over theater bij Natlab.

Met het grootste gemak schakelt hij tussen hilariteit en ontroering.

Theaterkrant ****