vr 27 nov - wo 2 dec

The Singing Club

Peter Cattaneo
  • Niet schadelijk / alle leeftijden
  • Grof taalgebruik
27
nov
-
2
dec

Dé feel goodfilm van het jaar! Charmant, lief, en soms een beeetje uit de toon... Gescheiden van hun geliefden en in continue spanning zoeken vrouwen van beroepsmilitairen afleiding door te zingen.

Als vrouw van een beroepsmilitair liggen eenzaamheid en angst voor die noodlottige klop op de deur altijd op de loer. In het quasidorp van een legerbasis draagt perfecte officiersvrouw Kate die last met flair. Om ook de anderen wat op te fleuren, probeert ze hen te overtuigen om een zangkoor te starten. Niemand kan echt zingen en vooral rebel en rocker Lisa is nogal sceptisch over het idee. Maar terwijl ze hartstochtelijk pophits zingen met de nodige humor en een flinke dosis moed, worden ze steeds enthousiaster en weten ze steeds meer noten te raken. En dan worden ze opeens uitgenodigd om het optreden van hun leven te geven.

Regisseur Peter Cattaneo heeft zijn grappige stempel die we kennen van The Full Monty perfect op deze film over vriendschap, familie en de kracht van muziek weten te drukken. Op waarheid gebaseerd, en wereldwijd een inspiratiebron voor vrouwen om samen te gaan zingen.

Regie
Peter Cattaneo
Cast
Kristin Scott Thomas, Sharon Horgan
Speelduur
110 min
PREMIEREDATUM
do 19 nov
Jaar
2019
Land
Verenigd Koninkrijk
Taal
Engels; Nederlands ondertiteld
  • Niet schadelijk / alle leeftijden
  • Grof taalgebruik
ONDERDEEL VAN:
MOVIES IN ENGLISH