za 24 okt - wo 28 okt

Yakari

Xavier Giacometti, Toby Genkel
  • Let op met kinderen tot 6 jaar
  • Angst
24
okt
-
28
okt

Yakari is een verrassende animatiefilm voor jong en oud. De film toont het spectaculaire avontuur van de kleine Sioux indiaan Yakari en zijn vriendschap met Kleine Bliksem, een supersnelle mustang.

Terwijl zijn stam klaar staat om verder te trekken, vertrekt de jonge Yakari om de sporen te volgen van Kleine Bliksem: een ontembare mustang. Onderweg ontmoet hij Grote Adelaar, zijn totemdier, die hem een prachtige veer geeft... en een fantastische gave: Yakari zal kunnen spreken met de dieren. Helemaal alleen doorkruist Yakari de prairie tot hij een gevaarlijke andere stam ontmoet. Onverwacht schiet Kleine Bliksem hem te hulp. De mustang leert Yakari hoe hij zijn vertrouwen en vriendschap kan winnen. Maar hoe redt de kleine indiaan zich in de wilde natuur? Met de hulp van zijn nieuwe dierenvrienden vindt Yakari een weg terug naar zijn familie.

YAKARI is een prachtige animatiefilm gebaseerd op de beroemde stripboeken, bedacht door Job en Derib, die voor het eerst in 1969 in Zwitserland verschenen. Sinds 1973 worden de strips ook in het Nederlands vertaald.

Regie
Xavier Giacometti, Toby Genkel
Cast
William De Winter, Sander Gillis, Mats Lambrecht, Pixie Ramboer, Maksim Stojanac
Speelduur
84 min
PREMIEREDATUM
za 17 okt
Jaar
2020
Land
België
Taal
Nederlands
  • Let op met kinderen tot 6 jaar
  • Angst

Deze film zie je ook via

Direct naar de film!

Huh?! Wat is Picl?

Bekijk onze thema's