za 24 okt - wo 28 okt

On the Rocks

Sofia Coppola
  • Niet schadelijk / alle leeftijden
24
okt
-
28
okt

De nieuwe film van Sofia Coppola!
Laura (Rashida Jones) denkt dat ze gelukkig getrouwd is, maar wanneer haar man Dean (Marlon Wayans) ineens regelmatig laat op kantoor blijft werken met een nieuwe collega, begint Laura het ergste te vermoeden. Ze schakelt de hulp in van de enige man die volgens haar inzicht in dergelijke affaires heeft: haar charmante, impulsieve vader Felix (Bill Murray), die erop staat dat ze de situatie onderzoeken.

Vader en dochter starten hun zwerftocht door New York bij nacht, van uptown party’s naar downtown hotspots. Ze ontdekken dat het hart van hun reis hun eigen relatie is.

De gevierde filmmaker Sofia Coppola geeft een licht accent aan deze uitbundige liefdesbrief aan New York, een komedie over generatieverschillen en hoe wij relaties vanuit een heel andere hoek bekijken dan onze ouders. Een lachwekkende viering van de complicaties die moderne families binden, zelfs als we ons daarvoor in bochten moeten wringen.

Voor de eerste keer sinds het wereldwijde succes van de film LOST IN TRANSLATION werken Sofia Coppola en Bill Murray weer samen, dit keer aan ON THE ROCKS. Actrice Rashida Jones, dochter van de muzieklegende Quincy Jones, neemt de vrouwelijke hoofdrol. 

Regie
Sofia Coppola
Cast
Bill Murray, Rashida Jones
Speelduur
96 min
PREMIEREDATUM
do 1 okt
Jaar
2020
Land
Verenigde Staten
Taal
Engels, Nederlands ondertiteld
  • Niet schadelijk / alle leeftijden
ONDERDEEL VAN:
MOVIES IN ENGLISH