vr 4 dec 20:00

Kijk Ons | Kom Hier Dat Ik U Kus

Sabine Lubber Bakker, Niels van Koevoorden
4 dec
20:00

Het veelgeprezen boek van Griet Op de Beeck is nu te zien op het witte doek! Mona doet altijd maar haar uiterste best om iedereen gelukkig te maken, tot ze ontdekt dat dat niet per se de beste manier is om zelf gelukkig te worden.

Op 4 december zie je een voorpremière van KOM HIER DAT IK U KUS in het kader van KIJK ONS, inclusief interview met de makers.

Mona is negen jaar als haar moeder bij een auto-ongeluk komt te overlijden. Haar vader krijgt al snel een nieuwe vriendin, die zich in het gezin meteen opstelt als vervangende moeder voor Mona en alle aandacht opeist. Mona maakt er op haar manier maar het beste van, omdat ze niet wil dat ook haar nieuwe gezin uit elkaar valt. Ze voelt zich verantwoordelijk en doet er alles aan om hun nieuwe leven te laten slagen. Ook als volwassene blijf Mona zich inzetten om iedereen gelukkig te maken, totdat ze begint te beseffen dat de wereld gevuld is met ego's en eigendenkers en dat het heft in eigen handen zal moeten nemen om uiteindelijk zelf een gelukkig leven te leiden.

Regie
Sabine Lubber Bakker en Niels van Koevoorden
Cast
Tanya Zabarylo, Valentijn Dhaenens, Olivia Landuyt, Tom Vermeir, Wine Dierickx, Tijmen Govaerts
Speelduur
90 min
PREMIEREDATUM
do 10 dec
Jaar
2020
Land
Nederland
Taal
Nederlands
  • Let op met kinderen tot 12 jaar
  • Angst