za 25 jul 22:00

Buitenfilm | Parasite

Bong Joon Ho
25 jul
22:00

Samen genieten van de Eindhovense zomer: de Buitenfilm is er weer! Vanavond zie je PARASITE, helemaal in het kader van ons thema Don't you ever forget about me | Favoriete films aller tijden. Trommel je vrienden op en bestel op tijd jullie kaartjes, want die zijn maar beperkt beschikbaar!

Dé Oscarwinnaar van dit jaar (Beste Film, Beste Buitenlandse Film, Beste Regie én Beste Originele Scenario) kunnen we natuurlijk niet voorbij laten gaan bij de Buitenfilm.. Kom genieten en gruwelen in het donker!

De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren. Het gezin probeert langzaam maar zeker zijn intrede te doen tot het leven van de familie en heeft daarbij geen moeite met een paar leugentjes om eigen bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden. 

Regie
Bong Joon Ho
Cast
Kang-ho Song, Sun-kyun Lee, So-dam Park, Yeo-jeong Jo, Woo-sik Choi
Speelduur
132 min
Jaar
2019
Land
Zuid-Korea
Taal
Koreaans; Nederlands ondertiteld
  • Let op met kinderen tot 16 jaar
  • Geweld
  • Grof taalgebruik

Ook bij de Buitenfilm houden we ons aan anderhalve meter afstand en overige richtlijnen van het RIVM. Zie ook onze huisregels