vr 17 jul 22:00

Buitenfilm | Western Stars

Bruce Springsteen, Thom Zimny
17 jul
22:00

Samen genieten van de Eindhovense zomer: de Buitenfilm is er weer! Vanavond zie je WESTERN STARS, helemaal in het kader van ons thema We will rock you | Ongegeneerd meezingen met de beste muziekfilms. Trommel je vrienden op en bestel op tijd jullie kaartjes, want die zijn maar beperkt beschikbaar!

Met Western Stars, het eerste studioalbum van Springsteen in vijf jaar, slaat de legendarische singer-songwriter een nieuwe weg in. Hij nam het album op met een 30-koppig strijkorkest en greep terug op de countrypop van zijn jeugd. Springsteen heeft het album slechts één keer live gespeeld. De registratie van dat concert is het hart van deze film die fans over de hele wereld de – eenmalige – kans biedt om Springsteen alle dertien nummers op het album te zien spelen, ondersteund door een band en een orkest, onder het kathedraalachtige dak van de bijna honderd jaar oude schuur van zijn boerenhoeve. En dan wacht er aan het einde van de rit nog een verrassende cover.

Regie
Bruce Springsteen, Thom Zimny
Cast
Bruce Springsteen
Speelduur
83 min
Jaar
2019
Land
Verenigde Staten
Taal
Engels; Nederlands ondertiteld
  • Niet schadelijk / alle leeftijden

Ook bij de Buitenfilm houden we ons aan anderhalve meter afstand en overige richtlijnen van het RIVM. Zie ook onze huisregels