di 14 jul 20:00

Staycation | Dans dans dans

Natlab x BROET x Pop Up Cinema
14 jul
20:00

In plaats van nieuwe wijnsoorten en de mooiste uitzichten leer je deze zomer verrassend filmtalent van eigen bodem kennen! Ontdek met BROET en Natlab films die je anders misschien nooit gezien zou hebben, van korte fictie tot lange documentaire. Deel je prangende vragen, bewondering of verbazing meteen met de maker(s) van de films in een bespreking na afloop.

Dans Dans Dans

We starten de STAYCATION-serie met drie korte films waarin dans op een bijzondere manier centraal staat en de motor van het verhaal vormt. Laat je verrassen door de puurste dansverhalen.

Ster - Catherina Iosifidis - 13 min
Tijdens dansles doet Stella er alles aan om de solo in een dansvoorstelling te krijgen, maar door haar onzekerheid verliest ze haar grip op de werkelijkheid.

Re:Born - Annemijn Rijk & Fleur Bax - 11 min
Alsof het net uit de lucht is gestort: we zien een wezen roerloos op de grond liggen, onder het slijm en met net genoeg kracht om te ademen. Om te overleven ligt een ogenschijnlijk onmogelijke uitdaging in het vooruitzicht: opstaan.

Naar huis - Harrie Verbeek (regie) & Jelena Kostic (choreografie) - 19 min
Andre keert terug naar het ouderlijk huis om zijn stervende vader Theo te bezoeken. Samen met zijn zus Sanne, haar man Victor en hun zoon Teun probeert het gezin met elkaar in contact te komen. In een hartverwarmende choreografie.

Dit programma is in Eindhoven
een samenwerking tussen
BROET/EFF & Natlab en in
Tilburg tussen Pop Up Cinema
& De Nieuwe Vorst.

Met dank aan het Zuidelijk Film Festival, De Mus en alle makers.

ONDERDEEL VAN:
STAYCATION